В мислите си пожелавайте добро на всеки. Свами Дев Мурти |
ТЪРСЕНЕ
YouTube КАНАЛ
Няколко препоръки за Читранджан Кумар Сингх - 4 част |
Лиляна Колева - вицеолимпийска шампионка по академично гребане 08 януари 2011 Благодарствено писмо Казвам се Лиляна Колева от гр.Пловдив на 55 години, вицеолимпийска шампионка по академично гребане от олимпиадата в Монреал. Този факт е важен единствено с това, че тялото ми е било подлагано на огромни физически натоварвания. Повече от 12 години имах непрекаснати болки във врата, които надвечер ставаха непоносими. Ръцете и краката ми бяха ледени, нощно време дясната ми ръка изтръпваше дотолкова, че ноктите ми посиняваха.Не ми помогнаха многобройните лечения с физиотерапия и посещения на санаториуми. Повече от 9 години практикувам йога. Ръцете и краката ми се стоплиха, но изтръпването на ръката ми продължаваше. През месец юни със съпруга ми, които от доста време имаше тежки световъртежи с мъчителни нощни потъвания, отидохме за 15 дни на лечение при Читранджан Кумар. Съпругът ми още на петия ден имаше подобрение, моята болка също понамаля. Срещите с него ни носеха огромна радост. С очите си виждах какви чудеса върши този млад мъж, дори с по възрастни тела от нашите. Продължихме и в къщи ежедневно да изпълняваме тези простички крокодилски упражнения, които Читранджан Кумар ни научи. При съпруга ми няма и следа от световъртежите, а аз на 55 години се чувствам с ново тяло. Никога досега гръбначният ми стълб не е бил по-изправен и подвижен. Ръката не ми изтръпва, болките ги няма – това за мен е чудо! Изпитваме огромна любов и благодарност към него! Невероятен шанс за всички нас е, че йога-лечител като Читранджан Кумар е в България. С признателност: Лиляна и Валентин Колеви ****** ****** ****** Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
|